Ovaj vebsajt čuva “kolačiće” u Vašem pretraživaču da bi poboljšao Vaše iskustvo. Za više informacija o “kolačićima”, na koji način se koriste, kao i o zaštiti privatnosti, pogledajte našu stranicu sa informacijama o kolačićima.
Možete pogledati informacije o “kolačićima” bilo kada putem linka na dnu svake strane.

Promocije

NAPRAVI PREDAH UZ SVOJE OMILJENO PIVO

Staropramen City Break

S ponosom vam predstavljamo Staropramen City Break, našu najnoviju social media platformu, sa namerom da fanovi Staropramena iz prve ruke dobiju savete o nekim od najzanimljivijih gradova Evrope::

Prag | London | Kijev | Bukurešt | Budimpešta | ZagrebU današnjem svetu kada se sve dešava neverovatnom brzinom, city break je postao jedan od najpopularnijih vrsta putovanja, omogućivši nam da za kratko vreme vidimo ono najbolje što neko mesto nudi. Staropramen – kao iskusan svetski putnik, prisutan u skoro 40 zemalja širom planete – spreman je da podeli svoje iskustvo i znanje kroz originalni sadržaj, u skladu sa idejom o obilasku sveta kroz City Break-ove.

Svaki od gradova ćemo pokriti i istražiti u društvu posebno izabranog domaćina - stručnjaka za putovanja, gurua za hranu, ili influensera - koji će sa nama podeliti bogato i izuzetno znanje o svom rodnom gradu.

Naša prva City Break destinacija, bio je rodni grad Staropramena - Prag. Vodič nam je bio Marcus, Irac koji živi i radi ovde, ali se i zaljubio u Prag u poslednjih 6 godina.

Destinacija drugog City Break je bio Zagreb. Vodila nas je Iva, dobro poznato TV lice u Hrvatskoj. Od Gornjeg grada pa sve do Decembra za pamćenje na čuvenom zagrebačkom adventu, pokazala nam je suštinu ovog grada.

Došlo je vreme da posetite još jedan zapanjujući grad ... naša destinacija je Velika Britanija - London nas poziva! Jedan od najživahnijih gradova na svetu nudi toliko da je možda i najteži deo posete Londonu odluka šta treba videti. Uradili smo to za vas u najnovijoj epizodi City Break-a. Nema na čemu!


 


Ako želite da otkrijete najzanimljiviji način putovanja, pridružite nam se na Staropramen City Break-u!

Zatvori